• 16.11.2020 13:06
  • София, Област София град
Популярно Топ VIP Обновяване
Цена при запитване

Силата на QR меню кодовете серия ‘Pro foodisone.com

QR Menu

Нашите Pro QR кодове дават на заведенията и търговските обекти безброй начини да обслужват клиентите чрез техните телефони. Кодовете могат да се използват с всеки от нашите 25 000+ шаблона за дизайн, включително менюта, знаци за маса, плакати, флаери, визитки и много други.

Нашите инструменти за QR код Pro са проектирани да се управляват лесно от нетехнически потребители. Мениджърите на ресторанти могат да създават и управляват неограничени QR менюта.

QR кодовете на Foodisone.com осигуряват най-добрия начин за свързване на онлайн и традиционния маркетинг.

Как РАБОТИ?

QR Менюто ви позволява да приемате поръчки директно от мобилно устройство без нужда от външни приложения гладко и точно. Ние предлагаме няколко различни режима на поръчка, за да отговорим на различни нужди. Всички направени поръчки, могат лесно да се управляват от контролния панел в мрежата. Ако имате интеграция на Кухненски принтер, същата поръчка ще бъде разпечатана в кухнята за да не губите повече време!

В отговор на COVID ресторантите преминават към QR кодове, тези пунктирани квадратчета вече се намират навсякъде в менютата, флаерите, стикерите, улични табели и други. Те са популярни и лесни за използване и отварят нов свят на предимства.

Увеличете приходите си с QR меню услуги

Как клиентите използват QR кодове

Днешните смартфони имат вградени четци за QR код в камерата, така че няма нужда от специално приложение за да се ползват. Това създава много лесен достъп за клиентите:

Сканирай QR Кода

Насочете камерата на телефона към QR код и изчакайте няколко секунди. Ще се появи известие, което при щракване ще ви изпрати към уеб страница. Тези уеб страници могат да бъдат всякакви – онлайн менюта, социални медии, формуляри за поръчка и много други.

Разгледай и започни поръчката

Нужно е само да посочите вашата маса и избраните продукти от менюто. Процеса е интуитивен и максимално опростен.

Това е 🙂

След като изберете вашата поръчка я изпратете. Насладете се на менюто на телефона си, след това се насладете на храната си!

Преглед

  • Категории : Реклама, набор, печат

Характеристика:

  • Добавете код към всичко.
  • Промяна на връзките мигновенно.
  • Лесни актуализации на менюто.
  • Текущо удобство.